fbpx

Ce salariu ridică ministra Ala Nemerenco: Este mic în raport cu cel pe care l-aș putea câștiga într-o altă țară

Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a anunțat că are un salariu net de puțin sub 16 mii de lei. Ea susține că înainte de a veni la minister a avut același salariu, doar că în euro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După majorările care s-au făcut, deci salariul brut probabil este, n-o să vă spun precis, iertați-mă, dar nu aș vrea să greșesc, probabil este undeva aproape de 19.000, probabil ridic sub 16.000 – 15.000. Deci la salariul pe care l-am avut este exact același, doar că celălalt era în euro”, a spus Ala Nemerenco, în cadrul emisiunii Freedom de la TV8.

După emisiune, Ala Nemerenco a venit cu un mesaj pe rețelele de socializare, unde a făcut precizări privind salariul său.

Deoarece astăzi în emisiunea TV la întrebarea care este salariul meu am venit cu o cifră rotundă și nu detaliată, public exact salariul meu, să nu existe loc de interpretări.
Salariul brut – 19.520 de lei
Salariul net – 15.902,62 lei
Eu nu voi declara ca și un oficial municipal din sănătate care se plângea pe toată țara că are un salariu mic și unde s-a văzut munca lui prețioasă să fie plătită atât de rău. Eu voi spune altfel – este un salariu mic în raport cu salariul pe care aș putea să-l câștig într-o altă țară pentru ceea ce pot să fac”, a scris ministra în postare.

Articole asemănătoare

Back to top button