fbpx

Ce salariu primește prim-ministra Natalia Gavrilița: „Trăiesc inclusiv din economii”

Prim-ministra Republicii Moldova, Natalia Gavrilița susține că primește un salariu de 15.000-16.000 de lei, sumă care ar fi identifică cu cea pe care ar primi-o președinta Maia Sandu. De asemenea, șefa Guvernului a mai menționat că trăiește inclusiv din economii. Declarația a fost făcută de către premier, joi, 23 decembrie, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fiind întrebată dacă un astfel de salariu îi ajunge pentru a trăi, premierul a menționat că mai are și economii.

„Eu am economii, ca și mulți alții care au curajul să vină în serviciul public. Trăiesc inclusiv din aceste economii. Am o pasiune pentru sectorul public și dacă priviți CV-ul meu veți vedea că de fiecare dată am lucrat în străinătate, am pus bani de-o parte și am venit și am lucrat o perioadă în sectorul public, în Moldova. Când nu am mai avut aceste economii, am plecat”, a declarat Gavrilița.

Prim ministra a mai a adăugat că multe persoane din sectorul public se află aceeași situație, acesta fiind și un motiv pentru care multe persoane au refuzat să ocupe funcții publice.

„Cred în creșterea salariilor în sectorul public și în sectorul privat. Pentru aceasta trebuie să creștem productivitatea, să investim în infrastructură și să creăm locuri de muncă”, a mai spus Gavrilița.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button