fbpx

Ce a decis instanța în privința preotului din Glodeni acuzat că a abuzat sexual un copil

Preotul din Glodeni, reținut zilele trecute pentru că ar fi abuzat sexual un copil de 11 ani din localitatea în care slujea, își va petrece următoarele 30 de zile după gratii. Instanța a admis demersul procurorului de caz și a dispus izolarea acestuia la penitenciarul nr. 11 din Bălți, notează replicamedia.md.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bănuitul pledează nevinovat. De menționat că preotul a fost reținut la data de 25 iulie, la o zi după comiterea infracțiunii. Până acum niciunul dintre reprezentanții Bisericii nu a comentat acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Moldovei a refuzat să se expună și a direcționat reporterii sursei citate către episcopul de Bălți și Fălești, Marchel, motivând că dosarul preotului acuzat ar fi la Episcopia pe care o conduce. La rândul său, Episcopul Marchel nu a răspuns apelurile telefonice.

Amintim că preotul este acuzat că a comis acțiuni perverse cu caracter sexual auspra unui copil de 11 ani din satul în care slujea. Cazul a fost înregistrat de poliția din Glodeni duminică, la 24 iulie, după care slujitorul bisericii a fost plasat în arest preventiv pentru 72 de ore.

Articole asemănătoare

Back to top button