fbpx

Cazul grădiniței unde copiii „pieptănați frumos” l-ar aștepta azi pe Dodon: Cum ar fi fost amăgiți părinții ca să vină la întrevedere?

Astăzi, președintele țării noastre – Igor Dodon – ar urma să plece într-o vizită la Grădinița nr. 225 din sectorul Ciocana al capitalei. Dacă în mesajul unei angajate din cadrul instituției era indicat că la întrunire va veni șeful statului, într-un alt anunț părinții sunt chemați – la aceeași oră – la o adunare cu tema „Sănătatea copiilor”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dezvăluirile au fost făcute pentru ZUGO de către un părinte. Potrivit sursei anonime, părinții nu au putut afla dacă e vorba de ședința la care ar urma să vină Dodon, ci doar că va fi „cineva de la Direcție”.

Pentru detalii, am contactat președintele țării, dar și reprezentanții grădiniței, nimeni – însă – n-a fost de găsit pentru a ne confirma sau infirma informația.

Amintim că, ieri, un anunț al unei angajate, publicat pe pagina „Părinți Solidari” de pe Facebook, a stârnit critici și nemulțumiri din partea mai multor părinți:

„Avem nevoie de un părinte care să ne onoreze cu prezența împreună cu educatorul în sală. Copiii – îmbrăcați, frezați, pieptănați frumos”, se arată în mesajul publicat, care se presupune că ar veni din partea unei dădace a grădiniței.

Articole asemănătoare

Back to top button