fbpx

Candu, după consultările Sandu: „Sunt o mimare. Am venit din respect”

Pro Moldova în frunte cu Andrian Candu au mers la consultările inițiate de președinta Maia Sandu cu privire la posibilitatea dizolvării actualului Legislativ. Totuși, Candu a afirmat că a plecat la discuții doar „din respect pentru instituția prezidențială”, iar consultările ar fi, de fapt, „mimate”. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În același timp, Andrian Candu a declarat că nominalizările la funcția de prim-ministru pe care le-a făcut Maia Sandu, de asemenea, au fost „o mimare”.

„Cred că vă aduceți foarte bine aminte când doamna Gavrilița a zis că nu are nevoie de votul nostru”, a punctat deputatul.

„Considerăm că și ieri a fost un spectacol de prost gust din partea PAS, care nu au făcut nemic altceva decât un joc politic”, spus Andrian Candu cu referire la candidatul Igor Grosu.

„S-a vazut ca nu a existat nicio intenție serioasa de a scoate țara din criză”, a punctat politicianul.

În același timp, Candu susține că Republica Moldova are nevoie de un guvern chiar și în contextul unor alegeri parlamentare anticipate.

Amintim că, Pentru Moldova, dar și socialiștii au anunțat că nu vor participa la consultările cu șefa statului. Aceștia au motivat decizia  prin faptul că parlamentarii sunt în ședință și au propus să vină Maia Sandu în Legislativ.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button