fbpx

Călărași: O femeie și-a înjunghiat mortal concubinul în prima zi din an

O femeie și-a înjunghiat mortal concubinul în seara de sâmbătă, 1 ianuarie. Cazul a avut loc într-o localitate din raionul Călărași. Femeia de 35 de ani i-a provocat o plagă tăiată concubinului ei de 32 ani, provocându-i decesul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Polițiștii au stabilit că aseară, în jurul orei 20:00, femeia, aflându-se acasă, în rezultatul unui conflict apărut spontan, intenţionat i-a aplicat o lovitură cu un cuţit de bucătărie în regiunea pieptului (pe partea stângă) a concubinului de 32 de ani, în urma căruia ultimul a decedat pe loc.

Informația a fost confirmată pentru ZUGO de către ofițera de presă al IP Călărași, Cristina Vicol.

Victima este concubinul femeii, care avea trei copii minori, dintre care unul comun cu victima.

Înainte de tragedie, femeia le pregătea cina copiilor, timp în care a venit un vecin pentru a le aduce daruri copiilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă și o sticlă de vin spumant pentru a o consuma împreună.

Peste un timp, la geam a început să strige concubinul femeii, cerându-i femeii să-i permită să intre în casă, ultima refuzând și spunând că va apela poliția.

Peste câteva minute, bărbatul a găsit o modalitate de a intra în casă și a început să o agreseze verbal pe femeie, care i-a aplicat cu un cuțit de bucătărie o lovitură în zona pieptului, pe partea stângă.

În privinţa cadavrului a fost dispusă expertiză medico-legală întru stabilirea cauzei decesului.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor și s-a dispus reținerea pentru 72 de ore a femeii.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button