fbpx

Cafea, șampanie și bere din partea casei. Mai multe localuri din Chișinău oferă recompense cetățenilor care votează

Mai multe localuri din Chișinău au găsit modalități creative de a încuraja participarea la vot în turul doi al alegerilor prezidențiale de pe 15 noiembrie. Astfel, cei care vor să servească o cafea, un ceai sau chiar o bere fără să plătească trebuie să prezinte actul de identitate cu dovada că au fost la vot.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Localurile s-au întrecut în postări prin care și-au încurajat clienții să iasă mâine la vot, promițându-le și câte o răsplată.

Dacă în alte locuri se va servi cafea din partea casei, cei de la Smokehouse și Taproom oferă în schimbul votului ce au ei mai bun – bere.

„Duminica aceasta, 15 noiembrie, Smokehouse sărbătorește democrația cu comunitatea noastră! După ce ați mers la vot, puteți trece pe la Smokehouse, să ne arătați ștampila, și prima bere o primiți din partea noastră”, scriu cei de la Smokehouse

Și magazinul de ciocolată belgiană servește gratis cu o cafea pe toți cei care pe 15 noiembrie vor participa la votare.

La fel ca și pe 1 noiembrie, cafeneaua Rozmarin își îndeamnă clienții și mâine să voteze, iar cu ștampila în buletin, pot trece la o cafea.

„Ce faci de ziua alegerilor? Stai acasă și îi lași pe alții să decidă pentru tine?! Ieși din casă și vino să servești o cafea absolut gratuit la Rozmarin Cafe! Valabil în cazul în care ai ștampila VOTAT în buletin”, scrie în postarea de pe pagina cafenelei.

 

Creme de la Creme a anunțat o petrecere tematică chiar, Creme de la Creme Special Vote&Don‘t Diorg Event”, unde toți cei cu o ștampilă „proaspătă” în actul de identitate vor fi serviți cu șampanie sau ceai.

„Acținea nu îndeamnă votul за определенного кандидата ci are ca scop stimularea participării la vot. Noi respectăm LIBERTATEA Вашего выбора! Allons enfants de la Patrie. Le jour de gloire est arrivé!”, scrie în postarea cafenelei.

Amintim că, mâine, 15 noiembrie se va desfășura turul doi al alegerilor prezidențiale. Alegătorii vor trebui să aleagă între cei doi candidați: Maia Sandu și Igor Dodon.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button