fbpx

Cadavrul unui tânăr actor, găsit într-un apartament din capitală, cu mâinile la spate și legate cu mai multe coliere de plastic de un calorifer

Un tânăr de 32 de ani a fost găsit mort, pe 22 ianuarie, într-un apartament pe strada Mihail Kogălniceanu din Chișinău. Potrivit surselor Ziarului de Gardă, actorul Ștefan Bouroșu. Despre decesul actorului a anunțat colega acestuia, actrița Olesea Sveclă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, la ora 15.40, în SG a IP Centru al DP mun.Chișinău a parvenit apelul telefonic 112, de la un bărbat precum ca pe str. M. Kogălniceanu, a fost depistat cadavrul unui alt bărbat.

La fața locului sa deplasat grupa operativă, împreună cu echipa experților criminaliști din cadru CTC-J al IGP și medicul legist s-a stabilit, la 22.01.2023, ora 15.40, de către tata decedatului, a fost solicitată echipa IGSU, care au deblocat ușa, forțînd ambele uși de la intrare în apartament.

Ulterior, în dormitorul apartamentului, s-a depistat cadavrul barbatului de 32 ani cu mîinele prinse la spate. La examinarea cadavrului de către medicul legist, leziuni corporale vizibile nu au fost depistate. Bărbatul de 32 de ani locuia în chirie in apartamentul menționat, de unul singur.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor. Versiunea examinată de polițiști este suicid”, a declarat pentru ZUGO, ofițera de presă IGP, Natalia Stati.

După ce a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, Ștefan Bouroșu a activat la Teatrul Național Eugene Ionesco (TEI). A interpretat roluri în spectacolele „Oscar și tanti Roz”, „Iosif și amanta sa”, „Chirița în provincie” și altele.

Articole asemănătoare

Back to top button