fbpx

Blocul energetic nr. 1 nu funcționează: Explicațiile Termoelectrica

„Termoelectrica” S.A. informează că, în perioada 04-14 februarie a.c. se vor efectua lucrări de mentenanță la Blocul energetic nr.1.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La 04.02.2023, ora 00:00, Blocul energetic nr.1 urmează a fi stopat pentru efectuarea lucrărilor, reglementate de normele tehnice.

Potrivit unui comunicat emis de Termoelectrica, după procedurile de răcire, urmează a fi făcută spălarea părții convective și preîncălzitoarelor de aer regenerative a cazanului de depuneri în rezultatul arderii combustibilului întru atingerea valorii rezistenței aerodinamice a părții convective a cazanului în corespundere cu exigențele normativului.

Lucrări privind reparația și ajustarea sistemului de automatizare a regulatorului de păcură a cazanului, reparația și ajustarea sistemului de automatizare a aerului periferic la arzătoare.

În perioada de staționare a blocului energetic, se vor efectua testări la presiune de lucru la cazan, precum și vor fi înlăturate observațiile constatate pentru a asigura funcționarea optimă a blocului energetic.

Executarea lucrărilor sunt importante pentru a preveni problemele tehnice în viitor și pentru a maximiza eficiența și disponibilitatea blocului energetic.

Termoelectrica menționează că, regimul termic și hidraulic al sistemului de alimentare centralizată cu energie termică este asigurat în corespundere cu parametrii prestabiliți.

Articole asemănătoare

Back to top button