fbpx

Ar fi încasat bani pentru servicii sexuale, dar nu le-a oferit. Un cuplu din capitală este cercetat penal pentru escrocherie

Un bărbat și o femeie, cu vârsta de 27 și respectiv 20 de ani, sunt suspectați de escrocherie. Folosind portmonee electronice, aceștia ar fi încasat prin terminalele de plată mijloace bănești pentru prestarea serviciilor sexuale pe care nu le-au oferit. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, în perioada ianuarie 2018 – decembrie 2019, suspecții ar fi dus în eroare mai mulți moldoveni, prin intermediul a numeroase conturi de utilizatori, folosind fotografii ale persoanelor terțe. Bănuiții ar fi plasat anunțuri false pe platformele din Republica Moldova și ar fi promovat servicii sexuale și masajul erotic. Pentru pretinsele oferte aceștia ar fi cerut sume între 600 și 1500 de lei, iar în total ar fi încasat circa 178.000 de lei.

În urma efectuării perchezițiilor la domiciliul suspecților, polițiștii au ridicat telefoane mobile, un laptop, carduri bancare pe care erau transferate mijloacele bănești și mai multe cartele SIM. În cazul în care vina le va fi demonstrată, cei doi bănuiți riscă până la 10 ani de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button