fbpx

Ar fi fost agresat pentru că ar fi furat o bicicletă. Un adolescent din Orhei, răpit de proprietarul vehiculului

Polițiștii din Orhei au fost alertați ieri, după ce o femeie le-a comunicat că nepotul ei ar fi fost agresat și urcat cu forța într-un automobil. Totul s-a întâmplat în fața blocului unde locuia victima.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul s-a petrecut în jurul orei 16:30, iar automobilul în care ar fi fost impus să urce adolescentul de 14 ani a plecat într-o direcție necunoscută. Ulterior, oamenii legii au găsit tânărul pe o strada din municipiul Orhei. La fel, aceștia au identificat și presupusul agresor.

Audiat de polițiști, bărbatul în vârstă de 34 de ani și-a recunoscut fapta. Acesta a spus că avea suspiciuni că minorul ar fi furat o bicicletă care îi aparținea și l-a urcat în mașină ca să-i arate unde a ascuns-o, iar apoi i-a permis să plece.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs cazul. Totodată, Poliția le amintește cetățenilor că în cazul în care consideră că le-au fost lezate drepturile ei trebuie să apeleze la forțele de ordine. În același timp, ofițerii precizează că minorii pot fi trași la răspundere penală începând cu 14 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button