fbpx

„Am pierdut concerte, îmi sunt compromise numele și activitatea”. Alexandra Conunova a lansat o petiție pentru a-și recupera vioara

Violonista Alexandra Cununova a lansat o petiție pentru a-și recupera instrumentul valoros – un Guadagnini „Ida Levin”. Aceasta este revoltată de faptul că, după o lună de la incident, acesteia nu i-a fost returnat instrumentul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De mai bine de o lună suntem cu toții într-o neclaritate și suportăm un dezmăț total din partea Procuraturii, care la fiecare solicitare de informații din partea avocatului meu, prezintă tot mai multe informații diferite, iar în loc să grăbească și să faciliteze procesul îl tergiversează!

Din conversațiile recente cu proprietarul viorii, care este foarte furios, nu mai sunt sigură că voi putea beneficia de acest instrument după recuperare .

Sunt îngrijorată enorm, în acest răstimp nu numai că am pierdut concerte, a trebuit să-mi schimb orarul , să-mi neglijez copilul meu, să închiriez o altă vioară, să debutez în țări ca Spania și Ungaria cu un instrument care nu corespunde cerințelor și la care am avut nevoie să mă adaptez, nemaivorbind deja de starea mea psihologică și sănătatea mea mintală.

Sunt demoralizată și dezamăgită pentru că mă simt hărțuită de propria-mi țară, a cărei faimă o duc în toată lumea de mai bine de 20 de ani. Îmi este știrbită imaginea, îmi sunt compromise numele și activitatea profesională, îmi sunt aduse prejudicii morale și materiale”, spune Alexandra Cununova.

Amintim că Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a inițiat o cauză penală pentru tentativă de contrabandă. În dosar este vizată violonista Alexandra Conunova, care urma să ajungă în Rusia. Mai multe detalii AICI.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button