fbpx

Alți doi deputați s-au imunizat! Octavian Țîcu și Iurie Reniță s-au vaccinat contra COVID-19 peste Prut

Octavian Țîcu și Iurie Reniță s-a vaccinat contra COVID-19 peste Prut. Anunțul a fost făcut de liderul PUN în cadrul unui briefing de presă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a menționat că și-a administrat preparatul la Iași, unde își are reședința, după ce și-a făcut programare. Celor doi li s-a injectat preparatul produs de Pfizer.

În același timp, Țîcu a îndemnat cetățenii să se imunizeze. El a precizat că, dacă dețin cetățenia țării vecine, aceștia se pot vaccina peste Prut, menționând că în Republica Moldova procesul este lent.

În același timp, și Reniță a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie de la centrul de vaccinare. „Vaccinul Pfizer-BIONTech de la Iași este cel mai eficient remediu pentru anticipatele parlamentare de la Chișinău”, a scris parlamentarul în dreptul imaginii.

Amintim că, anterior, despre faptul că s-a imunizat a anunțat și socialistul Ștefan Gațcan. De asemenea, și Renato Usatîi s-a vaccinat în străinătate, iar numele democratului Ion Leucă apare în vizorul presei după ce și-a administrat serul în Republica Moldova, chiar dacă suntem abia la prima etapă, când preparatul li se injectează lucrătorilor medicali.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button