fbpx

Alertă de concurs pentru viitorii juriști. Înscrie-te, participă și testează-ți cunoștințele în materie de drept penal sau civil

ELSA Republica Moldova (European Law Students’ Association din Republica Moldova) a lansat perioada de înscriere la „Concursul Național al Studenților în Drept” (CNSD) la care sunt eligibili să participe toți studenții de la Facultățile de Drept din Republica Moldova, ciclul licență și ciclul masterat.

Concursul se va desfășura în trei etape, iar participanții pot opta pentru unul dintre domeniile de preferință: drept civil sau drept penal.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prima etapă – etapa probei scrise (test-grilă) – se va desfășura pe 6 martie în marele templu al Ministerului Justiției.

A doua etapă va consta în oferirea soluțiilor de rezolvare a unei spețe și își va călăuzi concurenții pe 14 martie.

A treia etapă – etapa procesului simulat – va avea loc pe 20 martie.

Pentru a participa la concurs, este obligatorie înscrierea prealabilă.

Pentru detalii suplimentare despre concurs, accesează pagina de facebook a evenimentului și a organizației ELSA Republica Moldova.

Dacă dorești să-ți testezi cunoștințele teoretice, abilitățile oratorice, tacticile de analiză și interpretare, înregistrează-te la Concursul Național al Studenților în Drept, cunoaște-i pe cei mai iluștri profesioniști și începe calea succesului cu Dreptul.

Articole asemănătoare

Back to top button