fbpx

Alegeri cu un singur candidat: Leonid Oleinicenco a câștigat un nou mandat de președinte al Federației Moldovenești de Fotbal

Leonid Oleinicenco a fost reales în funcția de președinte al Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) pentru următorii patru ani. Pentru Oleinicenco au votat 104 din cei 111 delegați ai Congresului. Evenimentul s-a desfășurat cu ușile închise vineri, 22 ianuarie, la „Futsal Arena FMF” de la Ciorescu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit imaginilor publicate de Federația Moldovenească de Fotbal, alegerile au avut loc în format deschis, iar mai multe camere de vederi au înregistrat procesul.

ZUGO menționează că Comitetul Executiv al FMF a decis să nu-l înregistreze în concurs pe fostul internațional moldovean, Radu Rebeja. Astfel, alegerile s-au desfășurat cu un singur candidat.

Totodată, în Comitetul Executiv al FMF au fost admiși noi membri: Nicolae Usatîi președinte Petrocub Hîncești, Iurii Bulgăreanu, reprezentantul fotbalui de plajă, Diana Bulgaru, Pavel Procudin, Sevastian Botnari, vicepreședinte Zimbru Chișinău și Victor Stînă, fost arbitru și observator al meciurilor din campionatul național.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button