fbpx

Adrian Dupu, la deschiderea Colocviului Internațional de Științe din cadrul USM: „O bună ocazie de a întări angajamentul României în derularea proiectelor”

Adrian Dupu, secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu R. Moldova din cadrul Guvernului României, a participat la deschiderea Colocviului Internațional de Științe ale Limbajului „Eugeniu Coșeriu”, din cadrul Universității de Stat (USM).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Organizată și cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, această a 16-a ediție este o bună ocazie de a întări angajamentul României în derularea proiectelor cultural-educative cu mediul academic din Republica Moldova.

Colocviului Internațional de Științe ale Limbajului ”Eugeniu Coșeriu” a adus alături peste 100 de membri ai comunității academice, reprezentanți ai universităților și institutelor de cercetare din Republica Moldova și de peste hotarele ei.

Felicit organizatorii pentru continuitate și îi asigur de suportul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României”, a relatat Dupu pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button