fbpx

A vrut să-i facă cadou iubitei, dar ar putea sta 4 ani în pușcărie. Isprava unui bărbat din capitală

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din capitală a fost reținut de oamenii legii. Acesta este suspectat că ar fi furat un telefon mobil.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, fapta a fost comisă pe 14 iunie într-o farmacie din capitală. Proprietara telefonului, în vârstă de 17 ani, a alertat oamenii legii. Aceasta le-a comunicat ofițerilor că este voluntară și împarte materiale informative oamenilor care vin la farmacie. În ziua cu pricină, tânără ar fi lăsat pentru câteva minute dispozitivul fără supraveghere, iar ulterior a observat că mobilul a dispărut.

Polițiștii au realizat acțiuni de investigație pentru stabilirea și identificarea făptașului. Așadar, au fost ridicate imaginile video de pe camerele de supraveghere din incinta farmaciei, care au fixat momentul sustragerii telefonului mobil.

În urma măsurilor întreprinse de ofițerii de investigație, individul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. Acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că a sustras telefonul mobil, iar ulterior i l-a făcut cadou concubinei.

Prejudiciul cauzat victimei depășește 2300 de lei. Suspectul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare. Dacă vina îi va fi demonstrată, acesta riscă până la 4 ani de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button