fbpx

ultima oră | Liderul PDM, Pavel Filip, se retrage de la cârma formațiunii

Președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip, se retrage de la cârma formațiunii politice. Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing, susținut sâmbătă, 16 octombrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Am tot amânat acest briefing care urma să fie anunțat imediat după alegeri”, așa a început discursul lui Pavel Filip.

„Astăzi a avut ședința biroului executiv al PDM și am anunțat colegii că am decis să mă retrag de la conducerea partidului. În ultimii doi ani, PDM a făcut altfel de politică. O politică sinceră cu alegătorii și față de oponenți. Nu am atacat pe nimeni. Ne-am concetrat pe faptele, rezultatele și viziunile naostre. Rămân în continuare convins că PDM are cei mai competenți și profesionițști oameni și o structură puternică de partid.

Sunt convins că dacă PDM era parte a guvernării, ar fi contributi semnificativ pentru că această criză energetică de proporții prin care trece țara noastră, prețuri și tarife, frică si incertitudine, să fie soluționată mai ușor. PDM mai are ce oferi țării noastre”, a mai spus ex-președintele democrat.

„Le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată și pentru tot ce am învățat alături de ei. Vă urez succes în continuare. PDM are oameni extraordinari”, a conchis Filip.

Amintim că la data de 7 septembrie 2019, în cadrul celui de al IX congres al PDM, Pavel Filip a fost ales în funcția de președinte a partidului, după ce fostul lider, Vlad Plahotniuc a fugit din țară.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button