fbpx

WhatsApp anunță o nouă funcție. Ce trebuie să știi înainte de a se lansa

Noua funcție numită View Once, va permite ca fotografiile şi videoclipurilor trimise să dispară din chat după ce au fost văzute, anunță Facebook, menționând că odată ce conţinutul media a fost vizualizat, mesajul va fi afişat ca „deschis”, informează Reuters.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Noua funcţie este încă în curs de implementare, dar la finalul săptămânii se așteaptă a fi disponibilă pentru întreaga lume.

Aplicația Snapchat, cunoscută pentru această funcţie „emblematică” a sa, a crescut în popularitate anul precedent din cauza măsurilor restrictive din pandemie ce au ţinut utilizatorii în casă. De asemenea, compania a adăugat noi funcţii în aplicaţia sa de mesagerie pentru a atrage mai mulţi utilizatori.

WhatsApp a anunţat anterior că lucrează şi la o modalitate prin care să permită utilizatorilor să trimită mesaje fără să utilizeze telefonul. Noua funcție va permite utilizatorilor să trimită și să primească mesaje chiar dacă telefonul este închis sau fără baterie. Totodată, vor putea fi folosite până la patru dispozitive simultan, precum PC-uri sau tablete.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button