fbpx

Vrea sau nu să ocupe fotoliul de primar al Chișinăului? Ruslan Codreanu: Sunt sigur de decizia mea

Nu regretă că a fost primar interimar timp de un an și nici că a lucrat la Primărie, în general. Fostul edil al capitalei, Ruslan Codreanu, spune că a acumulat o experiență bună în funcția pe care a deținut-o până acum câteva zile, când și-a dat demisia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Cum să vă zic? Asta n-a fost o primă activitate în care m-am aventurat. Eu sunt crescut ca funcționar public, să zic așa, începând din 2003 ca voluntar la Ministerul Economiei și după asta m-am angajat. Nu a fost ceva ca să vin din afară și să încerc să administrez lucrurile, a fost o experiență extraordinară. Eu cred că astfel de lucruri nu le înveți niciunde și eu sunt mulțumit pentru ceea ce am avut și datorită și colegilor mei am reușit să arătăm că se poate, dacă se vrea”, a conchis Codreanu.

Totuși, Codreanu nu se grăbește să divulge hotărârea pe care a luat-o privind candidatura sa la alegerilor locale din această toamnă. El spune că va merge mai întâi în vacanță, iar după ce va reveni probabil că va spune ce a decis.

„Am zis că am luat decizia, am zis că sunt sigur de decizia mea, dar eu foarte mult am nevoie de o perioadă de vacanță. Abia aștept să-mi iau fata și pentru două săptămâni să mergem la mare, dar cu decizia am să revin mai târziu și am s-o comunic”, a precizat Codreanu, într-un interviu pentru europalibera.org.

Articole asemănătoare

Back to top button