fbpx

Voronin îi recomandă președintei să închidă ușile Parlamentului. PCRM se pregătește de alegeri anticipate

Voronin îi recomandă Maiei Sandu să închidă ușile Parlamentului și să emită decret privind organizarea alegerilor parlamentare anticipate. Anunțul a fost făcut de ex-președinte în carul emisiunii „Puterea a Patra”, menționând că la se pregătește de scrutin.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conducătorul PCRM a reiterat faptul că, potrivit lui, Legislativul nu este reprezentativ și că sunt necesare alegeri parlamentare anticipate. În același timp, el a dezvăluit că rămâne lider al comuniștilor până se vor ridica restricțiile.

Referindu-se Congresul Partidului, acesta a declarat că nu s-a desfășurat încă, deoarece la acesta urmează să participe circa 800 de persoane. Fostul președinte a conchis că „nu va sta cu Brejnev împreună”, însă membrii urmează să decidă cine va fi lider al comuniștilor.

„Sunt obligat moral să pun întrebarea, ca să reînnoim conducerea. Vorbesc de pe poziția mea partinică, comunistă”, a declarat Voronin.

Amintim că, anterior, Voronin afirma că președintele țării nu este constituțional. Totuși, marți seara acesta a punctat că, indiferent dacă va fi legal sau nu, Parlamentul „trebuie fugărit”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button