fbpx

Volodimir Zelenski, în R. Moldova: „Nu a fost deloc simplu să ajung. Nu vom uita asta niciodată”

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost întâmpinat cu puțin timp în urmă de președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, la Castel Mimi de la Bulboacă. C

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Sunt multe lucruri de discutat: despre Ucraina și cum poate fi restaurată pacea pe continent sunt printre cele mai importante subiecte de pe agenda noastră. ”, a declarat Maia Sandu.

Volodimir Zelenski în fața presei a declarat că este fericit să fie astăzi la Summitul CPE și că „nu a fost deloc simplu să ajungă”. El a mulțumit poporului moldovenesc pentru că a fost alături de refugiați. „Nu vom uita asta niciodată”, a spus Volodimir Zelenski.

Republica Moldova găzduiește Summitul CPE, la care sunt așteptați aproximativ 50 de șefi de state, prim-miniștri și înalți oficiali europeni, iar NATO va apăra cerul R. Moldova timp de două zile.

Programul Summitului cuprinde o sesiune plenară, cu participarea tuturor delegațiilor, și grupuri de lucru, care vor avea loc în paralel și în cadrul cărora se vor dezbate teme care vizează securitatea, energia și conectivitatea.

Articole asemănătoare

Back to top button