fbpx

Vloggerul din Anglia vine cu problema, Ruslan Codreanu – cu soluția. Ce părere are edilul despre clipul video al oaspetelui străin?

În urma publicării unui clip video realizat de un vlogger din Anglia, în care este criticată dur starea Chișinăului, primarul interimar Ruslan Codreanu nu a întârziat să vină cu o opinie referitoare la contentul filmulețului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a fost de acord cu remarcile făcute de vloggerul englez și a declarat că pentru unele probleme au fost deja identificate soluții. În ceea ce privește subteranele, edilul a menționat că acestea au nevoie de o investiție majoră.

„Nu am decât să mă bucur că și oamenii din străinătate confirmă ceea ce am spus și eu în calitate de interimar. Subteranele necesită o investiție majoră din partea bugetului municipal. Noi acum facem devizul de cheltuieli pentru subteranele care sunt la Botanica: Dacia cu Teilor și Dacia cu Decebal. Pentru a le repara, 5 milioane de lei pentru ambele subterane”, a declarat Ruslan Codreanu pentru Agora.

Cu referire la Observatorul Astronomic, primarul a recunoscut că, pentru restaurarea acestuia nu sunt suficienți bani.

„Deocamdată în Bugetul municipal nu sunt planificate resurse financiare pentru a interveni și pentru Observator”, a adăugat Codreanu.

În viziunea primarului, Hotelul Național reprezintă o pată de rușine pentru capitală, însă problema nu poate fi soluționată deocamdată, deoarece edificiul nu aparține municipalității.

„Cu Hotelul Național trebuie să vedem care-i situația, pentru că nu este al nostru, este privat. Eu l-aș lăsa așa cum este, ca o pată de rușine pentru cei care l-au lăsat să ajungă în situația respectivă”, menționează edilul.

Amintim că un vlogger din Anglia a realizat un material video despre capitala Republicii Moldova pentru a elucida motivul pentru care turiștii preferă să evite această destinație. După părerea acestuia, cauza stării deplorabile ale unor structuri precum subteranele, Hotelul Național sau Observatorul Astronomic, s-ar face corupția.

Citește și:

video | „Nimeni nu vizitează această țară”. Un vlogger englez povestește despre călătoria sa la Chișinău

Articole asemănătoare

Back to top button