fbpx

Vladimir Cebotari, despre ex-liderul PDM, Vlad Plahotniuc: Nimeni nu este un înger

Vicepreședintele Partidului Democrat, Vladimir Cebotari, spune despre fostul lider al PDM că este o persoană care a făcut ca oamenii din Moldova să trăiască mai bine, deși recunoaște că „nimeni nu este un înger” și a avut și Vlad Plahotniuc greșelile sale. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un interviu acordat pentru Emisiunea DW-TV „Conflict Zone”, Cebotari menționează că ex-președintele PD-ului se va întoarce în țară în momentul în care se vor face aranjamentele ce țin de securitate, inclusiv în Moldova.

„Nimeni nu este un înger în Moldova. Nici chiar cei din noul Guvern. Nici chiar cei din vechiul Guvern. Și nici partidele democratice, membrii acestora, noi nu suntem îngeri. Nimeni nu este un înger. 

El (Vlad Plahotniuc) e o persoană care a asigurat o guvernare bună și eficientă din punct de vedere al problemelor infrastructurii sociale. Da, poate partidul nu s-a focusat prea mult pe democrație și poate partidul nu s-a focusat prea mult pe implementarea unor reforme precum reforma sistemului judiciar, spre exemplu. Dar ce ține de îmbunătățirea vieților oamenilor – multe au fost făcute. Și chiar mai multe de cât tot ce au făcut guvernele precedente în ultimii 20 de ani, luate la un loc”, a spus Cebotari.

Articole asemănătoare

Back to top button