fbpx

Vlad Plahotniuc, despre „Pachetul social pentru Moldova”: E un răspuns la nevoile oamenilor

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, spune că pachetul de inițiative sociale anunțate de formațiunea pe care o conduce reprezintă un răspuns la nevoile cetățenilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, democratul declară că unele inițiative reprezintă promisiunile făcute în campania electorală, iar alte proiecte au fost gândite după alegerile din 24 februarie.

„Măsurile din Pachetul Social pentru Moldova vin ca un răspuns la nevoile oamenilor și ca o nouă dovadă că #PDM ȋnțelege dorințele lor și lucrează, ȋn continuare, #PentruMoldova.  Vă asigur că aceste proiecte vor sta la baza negocierilor noastre pentru o viitoare guvernare.

Vom face tot posibilul pentru ca discuțiile politice să avanseze și să putem construi, cât mai repede, un Guvern care să mențină stabilitatea în țară și să putem oferi o viață mai bună cetățenilor”, a scris președintele PDM, Vlad Plahotniuc.

Amintim că astăzi, în cadrul briefingului săptămânal al Partidului Democrat, premierul Pavel Filip a prezentat Pachetul social al democraților, care prevede și lansarea programului Prima Casă 4, prevăzut pentru angajaţii din sectorul privat.

Articole asemănătoare

Back to top button