fbpx

Vlad Plahotniuc, cu cască pe cap, în vizită la Termoelectrica: Condițiile mai bune de lucru și venituri decente sunt priorități pentru guvernarea PDM

Liderul democraților, Vlad Plahotniuc, a apărut într-o ipostază mai puțin obișnuită. În plină campanie electorală, președintele PDM și-a pus o cască de protecție pe cap și a vizitat Societatea pe Acțiuni Termoelectrica.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Plahotniuc spune într-o postare pe Facebook despre faptul că veniturile decente ale celor care muncesc și condițiile mai bune de lucru au reprezentat o prioritate pentru guvernarea condusă de reprezentanții PD.

„Le-am dat asigurări angajaților Termoelectrica pe care i-am întâlnit că instituția va continua să beneficieze de investiții pentru modernizare și creșteri de salarii. Eu spun mereu că mai este mult de lucru, ce am reușit să facem până acum este doar un început important”, adaugă Vlad Plahotniuc.

Acesta mai afirmă că guvernarea democrată a scos această țară din criză, a adus stabilitate și a început să ducă lucrurile înspre bine.

Articole asemănătoare

Back to top button