fbpx

video | Vlad Bătrîncea, despre plecarea Irinei Lozovan din BCS și aderarea la „Mișcarea pentru Popor”: „Ne vom întâlni la Procuratură” 

Deputatul PSRM, Vlad Bătrîncea, critică dur decizia deputatei BCS, Irina Lozovan de a părăsi rândurile formațiunii și o îndeamnă să își depună mandatul de deputat, menționând că turiștii politici nu au parte de niciun viitor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Noi suntem un partid național, astăzi PSRM trece printr-o perioadă foarte complicată din istoria sa. Așa-numita opoziție încearcă să convingă deputații PSRM și îi ademenește cu oferte dulci. Mă adresez tuturor politicienilor niciodată un turist politic nu și-a asigurat un viitor politic. Toți turiștii politici vor avea parte de un eșec, ei nu au niciun viitor. În ceea ce privește toți colegii noștri care nu au rezistat ofertelor dulci și care caută de fapt rezolvarea problemelor personale vreau să le spun că o să ne întâlnim la Procuratura Republicii Moldova. Pentru că atunci când lovești în spatele echipei tale, când îi întorci spatele tu trădezi alegătorul și încalci legea.”, a subliniat deputatul.

Amintim că Irina Lozovan, deputata socialistă din Parlamentul Republicii Moldova, a anunțat că părăsește fracțiunea parlamentară și Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) și se alătură „Mișcării pentru Popor”, condusă de Partidul Șor.

Lozovan a afirmat că PSRM nu poate supraviețui fără un lider puternic și că aderă la Mișcarea pentru Popor pentru a fi alături de cetățeni și pentru a participa la proteste în calitate de parlamentar neafiliat.

Aceasta este a treia plecare din PSRM în ultimele săptămâni, iar conducerea partidului a condamnat acțiunile celor trei transfugi și i-a somat să predea mandatele de deputați.

Articole asemănătoare

Back to top button