fbpx

video | „Zdob și Zdub” și Frații Advahov au revenit acasă: „Totul trece, dar muzica rămâne”

Reprezentanții Republicii Moldova la Eurovision 2022, Zdob și Zdub și frații Advahov, au ajuns acasă cu trenul și au fost întâmpinați la peronul Gării Feroviare din Chișinău de către fani și jurnaliști, unde au susținut o conferință de presă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Roman Iagupov, solistul trupei Zdob și Zdub, care se află la a treia participare la Eurovision, s-a arătat a fi foarte entuziasmat și a ținut să mulțumească tuturor pentru susținere și sprijin: „Totul trece, dar muzica rămâne”.

În cadrul conferinței, artiștii au povestit despre emoțiile trăite pe scena din Torino și au menționat că sunt mândri că au făcut ca întreaga Europă să cânte în limba română, cea mai mare apreciere pentru ei fiind reacția publicului: „Nu a fost Zdob și Zdub și frații Advahov în scenă, dar a fost Moldova. Suntem mândri că am cântat în limba română și toată Europa a cântat împreună cu noi”.

Amintim că în acest an Eurovision Song Contest a fost câștigat de UcrainaȚara noastră s-a clasat pe locul 7, primind 14 puncte din partea juriului și 239 de puncte de la telespectatorii din Europa. În total, R. Moldova a obținut 253 de puncte.

Articole asemănătoare

Back to top button