fbpx

video | Vrea din nou la Primărie? Deși fără succes la parlamentare, Chirtoacă spune că vor începe pregătirile pentru alegerile locale

Președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, care a candidat la alegerile parlamentare pe circumscripția 32, spune că rezultatele scrutinului nu l-au dezamăgit, ci, dimpotrivă, acestea au dat formațiunii un nou imbold în lupta pentru Unire.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Liderul liberalilor a mulțumit electoratului său și a menționat că în continuare se vor pregăti pentru alegerile locale. În același timp, vor sesiza organele de drept din Europa cu privire la averile lui Plahotniuc, Țopa și Năstase.

„Oricât de dur nu ar părea tabloul, dar acesta este un punct de început pentru a construi Unirea. Mulțumesc celor 17.500 de cetățeni care au pus temelia Unirii în aceste alegeri. Dvs., cei care ați votat pentru noi, nu o să vă pară rău niciodată. Vom continua sesizarea procuraturilor europene cu privire la averile lui Plahotniuc. Vom face același lucru și în ceea ce privește gruparea Țopa – Năstase.

Spunem cu siguranță că steaua comunismului a apus definitiv. Socialiștii sunt în cădere, Dodon intră într-o stare vegetativă. Oligarhia și grupările politico-criminale sunt în floare și au ajuns să reprezinte marea majoritate a voturilor cetățenilor R. Moldova. Steaua Unirii abia răsare. Aceste alegeri nu pot fi considerate libere și corecte. Noi vom continua lupta. În anii viitori curentul unionist va crește și va arăta că anume aceasta este calea prin care Moldova poate trece”, a declarat Chirtoacă.

Articole asemănătoare

Back to top button