fbpx

video | Voronin își cere scuze pentru că l-a lăudat pe Dodon la prezidențialele din 2016: A folosit mandatul doar în scopuri personale

Liderul PCRM regretă că l-a susținut pe Igor Dodon la alegerile prezidențiale de la sfârșitul anului 2016, atunci când l-a descris în note pozitive la o emisiune TV. Invitat miercuri seara la emisiunea „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, Vladimir Voronin și-a cerut scuze „față de toți cetățenii”, motivând că „a avut o nădejde”, însă Dodon a folosit mandatul de șef al statului „numai în scopuri personale”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Îmi cer scuze față de toți cetățenii Republicii Moldova. Am vrut să fie bine pentru Moldova. Am avut o nădejde. Dacă vrei să testezi un om, dă-i puterea. El n-a rezistat în această postură. Nu a folosit mandatul acesta pentru interesul societății, dar l-a folosit numai în scopuri personale. Regret foarte mult și îmi cer scuze față de toată Moldova.

Eu am crezut că el e cu totul altfel, chiar dacă ne-a trădat și a făcut multe prostii. Uneori, pentru Moldova câteodată trebuie de depășit relațiile personale și să te ridici mai sus, la responsabilitate față de țară, și nu față de individ”, a declarat Vladimir Voronin.

Amintim că în carul unei emisiuni de la Jurnal TV din noiembrie 2016, în ajunul celui de-al doilea tur al scrutinului prezidențial, unde Igor Dodon se duela cu Maia Sandu, Vladimir Voronin a vorbit depsre actualul șef de stat ca despre un om de echipă eficient, un bun economist și organizator.

Articole asemănătoare

Back to top button