fbpx

video | Vor plăti 124.000 de lei pentru alcoolul servit în curtea blocului. Șase tineri din Bălți, amendați pentru că au încălcat regimul de autoizolare

Șase tineri din Bălți au fost amendați pentru că au ignorat regimul impus de autorități. Aceștia vor trebui să plătească 124.000 de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Natalia Golovco, ofițera de presă a INP, a confirmat informația pentru ZUGO. Ea ne-a comunicat că cinci dintre ei au fost amendați pentru că au consumat băuturi alcoolice în curtea unui bloc din Bălți, oamenii legii fiind alertați ieri, după ora 18:00, printr-un apel la Serviciul 112. A șasea persoană nu făcea parte din acest grup, dar, la fel, a încălcat măsurile de carantină. Indivizii au vârstele cuprinse între 20 și 29 de ani.

Ulterior, tinerii au declarat pentru NordNews că nu le este frică pentru viața lor, dar sunt îngrijorați pentru cei dragi. Totodată, unul dintre ei a menționat că „dacă moare, aste e” și că „este un om liber și virusul nu e motiv să stea între patru pereți”.

În contextul situației create, INP îndeamnă cetățenii să respecte regimul recomandat de autorități și să stea acasă.

Precizăm că, începând cu 27 martie, cetățenilor le este interzis să se afle în spațiile publice de agrement și să se deplaseze în grupuri mai mari de trei persoane.

Articole asemănătoare

Back to top button