fbpx

video | Vlad Filat, despre rezultatele alegerilor parlamentare: „Felicit poporul moldovenesc!”

Astăzi urma să aibă loc o nouă ședință de judecată în care trebuia să se decidă soarta lui Vlad Filat, acuzat de corupere pasivă și trafic de influență. Chiar dacă ședința a fost amânată, pentru că avocatul lui Filat a cerut recuzarea a doi judecători, Vlad Filat a reușit să facă câteva declarații în legătură cu alegerile parlamentare care au avut loc pe 24 februarie curent. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Întrebat de jurnaliști despre ce crede despre faptul că Ilan Șor a ajuns deputat, fostul premier a răspuns ironic „Felicit poporul moldovenesc!”.

Totodată, Filat și-a expus părerea și despre posibilii negociatori ai blocului ACUM. Fostul prim-ministru a declarat jurnaliștilor că liderii PAS și PPDA cunosc cu cine trebuie să se așeze la masa de discuții.

„Eu cred că ei (reprezentanții blocului ACUM) știu cu cine trebuie să facă alianță”, a răspuns Vlad Filat.

Amintim că Vlad Filat a fost condamnat pe 27 iunie 2016 de către Judecătoria Buiucani la nouă ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de corupere pasivă și trafic de influență, după ce Ilan Șor a scris un autodenunț în care indica faptul că i-ar fi dat mită de 250 de milioane de dolari.

Articole asemănătoare

Back to top button