fbpx

video | Valico a părăsit studioul TV8 chiar în timpul emisiunii: „Mă duc să mă culc”

Activistul Veaceslav Valico, revoltat că a fost întrebat despre sursa de finanțare pentru concertul pe care trebuia să îl organizeze în Piața Marii Adunări Naționale pe data de 19 iunie cu artiștii ruși, a părăsit studioul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Valico a acuzat jurnaliștii TV8 de neprofesionalism, menționând că postul TV ar fi finanțat de către Veaceslav Platon.

În cadrul emisiunii, urma a fi discutat cine stă în spatele concertului planificat de Valico, care urma să aibă loc duminică, 19 iunie, de unde bani pentru organizarea, dar și achitarea onorariilor pentru artiștii veniți din Rusia.

Niciodată nu s-au plătit bani, mai ales la „Cutia Neagră”. Dar dacă vorbim despre cine și cât plătește, vă rog sa explicați cum o viață întreagă n-ați lucrat nicăieri și ați reușit cumva să trăiți și de unde bani pentru organizarea concertului cu artiștii din Rusia?”, a întrebat, la rândul său, prezentatoarea emisiunii, Mariana Rață.

Mă duc să mă culc”, a răspuns, la rândul său Valico.

Menționăm că concertul la care urmau să evolueze mai mulți artiști ruși a fost, într-un final, anulat, după ce poliția a interzis amplasarea scenei în Piața Marii Adunări Naționale, chiar dacă organizatorii aveau o autorizație în acest sens de la autoritățile locale. Organizatorii concertului au acuzat guvernarea PAS de sabotaj și de dictatură.

Inspectoratul General al Poliției (IGP) a respins acuzațiile cu privire la presupusa sabotare a protestului, iar PAS a refuzat să comenteze acuzațiile lui Valico și ale Partidului „ȘOR”.

Amintim că interpreții ruși Filip Kirkorov, Dava și Vanea Dmitrienko ar fi trebuit să evolueze în cadrul unui concert programat pentru duminică, 19 iunie.

La același concert ar fi trebuit să cânte Morgenshtern, însă și acesta a transmis fanilor că nu va veni. Interpretul a invocat „jocuri politice” și a declarat că nu vrea să facă parte din acestea. Totodată, el a îndemnat pe locuitorii Republicii Moldova să nu meargă la concertul care trebuia să aibă loc pe 19 iunie.

Articole asemănătoare

Back to top button