fbpx

video | Valeria Lungu a adus-o până la lacrimi pe una dintre adversarele sale de la „Bravo, ai stil!”. Ce i-a spus?

Aproape la fiecare apariție, moldoveanca Valeria Lungu a uimit plăcut juriul concursului „Bravo, ai stil!”, primind doar cuvinte de laudă și admirație, însă nu reușește să mențină relații bune și cu adversarele sale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Încă de la începutul competiției tânăra a fost implicată în mai multe conflicte, iscate între ea și celelalte participante, care ajungeau să fie clarificate chiar în direct.

De data aceasta, fiica Victoriei Lungu i-a reproșat unei rivale că nu a avut grijă de actorii care au însoțit-o în timpul numărului său artistic. De asemenea, Valeria a ținut piept replicilor primite în schimb și a continuat să ia apărarea animatorilor.

„M-am săturat să tac din gură. Este un lucru normal să plătești un om care te ajută, mai ales un actor. De asta mor actorii de foame, pentru că persoane ca tine nu vor să le dea nici măcar 5 lei”, a accentuat Valeria Lungu, făcând-o pe contracandidata sa să plângă.

Deși a dat dovadă de compasiune față de dansatorii care nu ar fi fost hrăniți și achitați cum se cuvine, ținuta moldovencei nu a reușit să convingă juriul, primind patru calificative negative. În urma acestei ediții, Valeria Lungu riscă să fie eliminată din concurs dacă nu va primi destule voturi din partea susținătorilor.

Amintim că fiica artistei Victoria Lungu luptă pentru titlul de „cea mai stilată femeie din România”, în cadrul concursului „Bravo ai stil” – un show televizat din țara vecină.

Articole asemănătoare

Back to top button