fbpx

video | Urmărit și scos cu forța din mașină. Un taximetrist ce presta ilegal servicii, prins de polițiști

Angajații Inspectoratului Național de Patrulare, în comun cu angajații Inspectoratului Fiscal de Stat și angajații Agenției Naționale Transport Auto, au desfășurat astăzi o acțiune de prevenire a transportării ilegale cu taxiul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit polițiștilor de patrulare, în jurul orei 14:00, pe strada Valea Trandafirilor din capitală a fost stopat un automobil care presta servicii de taxi. În momentul stopării, șoferul a refuzat să prezinte actele automobilului și cele care ar atesta dreptul de a transporta călători.

Fiind somat de nenumărate ori să prezinte actele, șoferul a devenit agresiv în raport cu polițiștii, ignorând cerințele legale ale inspectorului de patrulare. În momentul în care oamenii legii s-au apropiat, acesta accelerat și a fugit de la fața locului.

Automobilul a fost urmărit și oprit forțat la scurt timp, prin urmare, șoferul a fost scos de la volanul mașinii. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 68 de ani, locuitor al municipiului Chișinău, care din spusele internauților era văzut des în jurul Gării Auto de Nord, în căutarea clienților.

Articole asemănătoare

Back to top button