fbpx

video | Urmărit ca în filme din centrul Chișinăului până la Ialoveni. Un șofer beat, încătușat de polițiști

A urcat băut la volan, gonind pe străzile capitalei, fără să se gândească la consecințele care se pot întâmpla. Un tânăr de 24 de ani a fost încătușat de polițiști după ce a fost urmărit de pe strada Vlaicu Pîrcălab din capitală, până la Ialoveni. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conducătorul auto a stârnit suspiciuni inspectorilor de patrulare pentru că se deplasa neadecvat prin centrul orașului. După ce a evitat să oprească la cerința polițiștilor, acesta a evitat culoarea roșie a semaforului și alte marcaje rutiere, conducând cu viteză. Abia la Ialoveni polițiștilor le-a reușit să-l blocheze și să-l scoată din automobil. 

Conducătorul auto se află în stare de ebrietate, însă a refuzat să treacă testul alcoolscopic, pentru care este documentat penal. Deoarece nu a vrut să prezinte careva documente de identitate, șoferul a fost escortat la IP Ialoveni, iar automobilul acestuia a fost dus la parcarea specială cu plată. În urma verificărilor, s-a stabilit că tânărul este originar din satul Cojușna, raionul Strășeni, acesta fiind anterior documentat de trei ori pentru conducerea unui automobil în stare de ebrietate narcotică.

În acest context, cât și pentru prevenirea producerii unor incidente grave în trafic, INP recomandă conducătorilor auto să nu urce la volanul mașinii dacă au consumat băuturi alcoolice.Totodată, menționăm că fiecare participant la trafic este obligat să se conformeze cerințelor legale ale inspectorilor de patrulare și să manifeste un comportament adecvat, în caz contrar vor fi sancționați conform legislației în vigoare.

Articole asemănătoare

Back to top button