fbpx

video | UPDATE: Poliția a reținut patru suspecți care ar fi atacat un oficiu poștal din Sîngerei. O angajată, agresată de indivizi

UPDATE: Poliția a reținut patru persoane suspectate în cazul tâlhăriei din satul Alexandreni, raionul Sîngerei. Indivizii, cu cagule pe cap, ar fi pătruns în oficiul poștal, unde au agresat angajata, solicitând bani. Femeia a reușit să apese butonul de alarmă, astfel, suspecții au fugit într-o direcție necunoscută. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ca urmare a acțiunilor prompte întreprinse de către polițiști, bănuiții, cu vârsta cuprinsă între 17 și 32 de ani, au fost reținuți. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele.

Știrea inițială:

Oficiul poștal din satul Alexăndreni, raionul Sîngerei, a fost atacat de patru persoane înarmate. Indivizii ar fi furat 30.000 de lei.

Un angajat al oficiului poștal din Alexăndreni a declarat, pentru nordnews.md, că banii au fost aduși la poștă pentru achitarea pensiilor și salariilor. La fața locului s-au deplasat câteva echipaje de poliție, iar pe drumurile de acces în localitate au fost puse ambuscade.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Sîngerei a declarat că va reveni cu detalii în cel mai scurt timp.

Articole asemănătoare

Back to top button