fbpx

video | UPDATE: Momentul în care preotul din Anenii Noi târă un câine pe asfalt. Ce pedeapsă riscă acesta?

UPDATE: Ofițera de presă a Poliției din Anenii Noi a revenit cu detalii referitoare la cazul preotului care ar fi pedepsit în mod brutal un câine. Aceasta ne-a comunicat ce pedeapsă riscă suspectul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Corinei Repesciuc, în acest moment, preotul este cercetat contravențional. Astfel, conform art. 157, alin. 2, riscă să primească o amendă în valoare de maxim 1200 de lei. Ulterior, în procesul de cercetare a cazului, în conformitate cu ce vor stabili oamenii legii, va putea fi inițiată o faptă penală.

Iată care a fost reacția preotului Ghenadie Valuța, pe pagina sa de Facebook.

„Spre regret, azi, omul Pro-European mai tare iubește animalele decât oamenii sau copiii… Mai degrabă un câine îl îngrijește, decât să nască un copil. Paradoxal, dar un copil să îl avortezi nu este o crimă la el, dar cu o pisică sau un câine – atâta milă… Desigur că ma refer nu în sens de nimicire a creației lui Dumnezeu, ci în sens valoric… ”, a scris acesta.

Momentul în care preotul târa câinele, surprins de martori. Imaginile vă pot afecta emoțional!

Știrea inițială: Un caz tragic a fost înregistrat la Anenii Noi, după ce un preot ar fi vrut să pedepsească un patruped, legându-l cu un lanț metalic și târându-l cu mașina pe asfalt.

După ce o internaută a publicat mai multe imagini și o scurtă informație referitoare la acest caz, ZUGO a contactat ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție din Anenii Noi, Corina Repeșciuc.

Potrivit ei, tragicul eveniment a avut loc aseară, în jurul orei 19:00, în satul Bulboaca din Anenii Noi. Preotul, al cărui nume este Ghenadie Valuța, ar fi legat câinele cu un lanț metalic, agățându-l de portbagajul mașinii sale de model Dacia.

Acesta a fost surprins cum târa câinele prin localitate de către trei martori care se aflau într-o altă mașină. La fața locului a fost solicitată poliția. Ajunși, oamenii legii au văzut că preotul nu mai era, iar câinele fusese luat de către martori.

Poliția a găsit bărbatul în sat. Fiind interogat, Ghenadie a recunoscut că a recurs la această acțiune, pentru că „patrupedul a mușcat un copil din localitate” și, astfel, „a vrut să-l pedepsească”.

Menționăm că animăluțul este acum în siguranță.

Urmează imagini ce vă pot afecta emoțional!

Foto: Ira Marcu via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button