fbpx

video | Un tânăr a agresat verbal și fizic un polițist de frontieră, care l-a tras pe dreapta pentru verificări

Un tânăr de 33 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce a agresat verbal și fizic angajatul Poliției de Frontieră, care își exercita atribuțiile de serviciu. Incidentul a fost consemnat noaptea trecută pe traseul care leagă localitățile de frontieră Soroca și Cosăuți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Patrula Sectorului Poliției de Frontieră Cosăuți care se afla în misiune de serviciu conform planului sarcină pe traseul R14, în apropierea satului Cosăuți a oprit în trafic un mijloc de transport pentru verificările de rigoare. După ce conducătorul auto a prezentat actele solicitate, pasagerul s-a arătat revoltat față de acțiunile polițistului de frontieră.

Angajatul instituției de frontieră i-a explicat că de fapt oprirea în trafic a autoturismelor aflate în zona de frontieră este un drept conform legislației în vigoare, însă bărbatul s-a supărat și mai tare lovindu-l cu pumnul în față pe polițistul de frontieră.

Agresorul este un locuitor al satului Cosăuți, în vârstă de 33 de ani, care nu se află la prima abatere de acest gen. Anterior bărbatul a mai prezentat nemulțumiri neîntemeiate în adresa activității Poliției de Frontieră.

În repercursiune a fost întocmit proces vrebal de audiere și constatare a încălcării a Codului Penal al Republicii Moldova. Bărbatul riscă o amendă în mărime de la 850 la 1350 unităţii convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 3 ani.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button