fbpx

video | Un crater uriaș cu adâncimea de 20 de metri s-a deschis în parcarea unui spital din Napoli și a înghițit mai multe mașini

Un crater imens, cu un diametru de circa 50 de metri și cel puțin 20 adâncime, s-a deschis în parcarea unui spital din Napoli și a înghițit mai multe mașini.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pământul s-a surpat în această dimineață cu un zgomot puternic, urmat de o coloană de fum. Din fericire, nicio persoană nu era acolo în acele momente. Pompierii au căutat cu ajutorul câinilor pentru a se asigura că nu sunt victime.

Conform Agenției ANSA, prăpastia s-a format în parcarea spitalului Ospedale del Mare, la periferia estică a orașului Napoli. Cel mai probabil, craterul adânc de 20 de metri s-a format din cauza infiltrațiilor de apă. În zonă urmează să fie făcute studii de specialitate.

Nu sunt anunțate victime, însă mai multe mașini au ajuns în prăpastie. Incidentul s-a petrecut departe de centrul Covid și la aproximativ o sută de metri de prima clădire a spitalului.

Furnizarea energiei electrice a fost întreruptă pentru întreg spitalul. Autoritățile urmează să închidă centrul Covid din spital, din cauza imposibilității furnizării apei calde și a energiei electrice. Între timp, spitalul a fost plasat în stare de urgență și a fost nevoit să-și pornească generatoarele de curent electric.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button