fbpx

video | Un bărbat și o tânără, căutați pentru trafic de ființe și copii, au fost reținuti la Chișinău. Ce pedeapsă riscă

În urma măsurilor întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală a inspectoratului de Poliție Botanica de comun cu angajații INI a IGP, pe data de 20 aprilie, au fost reținute două persoane, un bărbat de 37 de ani și o tânără de 24 de ani, care se aflau în căutare, în baza sentințelor judecătorești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bărbatul se afla în căutare, în baza sentinței judecătoriei Chișinău, sediul Central pentru trafic de ființe, și condamnat la 17 ani de închisoare de tip închis, acesta eschivîndu-se de solicitarea organelor de drept de a se prezenta pentru ispășirea pedepsei.

Femeia se afla în căutare de către IP Botanica în baza deciziei Colegiului penal al Curții de Apel Chișinău, fiind condamnată la 10 ani de închisoare pentru infracțiunea „Trafic de copii”.

Ambii au fost reținuți de către polițiști și urmează să își ispășească pedepsele în locurile de detenție prevăzute în deciziile judecătorești.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button