fbpx

video | Tinerii care nu ar fi achitat nota de plată într-un local din Chișinău, dați pe mâna poliției. Imaginile de pe camerele de supraveghere, publicate

Tinerii care au mâncat de 907 lei și „ar fi uitat” să achite nota de plată au fost dați pe mâna poliției, afirmă administrația cafenelei din Chișinău care a făcut publice și imaginile video surprinse de camerele de supraveghere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, după ce le-au oferit timp la dispoziție ca să se întoarcă în local și să achite nota de plată, administratorii au publicat dovezile pe care le dețin și au rugat internauții să-i ajute la identificarea presupușilor făptași.

„Cuplul a venit pregătit”, crede administrația localului, care mai adaugă că cei doi și-au lăsat hainele și o geantă când au ieșit la fumat și așa și nu s-au mai întors.

Ulterior, pe pagina de Facebook a localului a fost publicat următorul mesaj: „Mulțumim tuturor celor care ne-au crezut și au distribuit postarea. Din păcate, tinerii nu au venit și am fost obligați să apelăm la poliție”.

Amintim că, la sfârșitul lunii martie, o cafenea din capitală a publicat pe Facebook un anunț mai puțin obișnuit în care se scria că este în căutarea a doi tineri, care au vizitat cafeneaua, comandând bucate de 907 lei, și pe care „ar fi uitat” să le achite.

Atunci, administrația le-a oferit două zile la dispoziție pentru a se întoarce și a-și achita consumația, promițându-le și câte o cafea din partea casei.

Articole asemănătoare

Back to top button