fbpx

video | Și-a adus soția la o emisiune de stil ca să nu își mai caute amantă. Un cuplu de moldoveni, la showul televizat „Модный приговор”

Un cuplu originar din Moldova, stabilit de mai mulți ani în Rusia, a participat la emisiunea rusească „Модный приговор”. Serghei Covaci era nemulțumit de modul în care arată soția sa, Valeria, dar și de faptul că femeia a adăugat mai multe kilograme în plus în ultimul timp. Acesta a apelat la „instanța de modă” pentru a-i schimba stilul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul emisiunii bărbatul a recunoscut că a avut anterior mai multe amante, iar în acea perioada, consideră el, soția simțea concurența și avea grijă de modul în care arată. Pe de altă parte, femeia a declarat că se simte bine așa cum este și că, indiferent de înșelăciunile soțului, aceștia au o familie frumoasă și au pentru ce trăi, dar și a recunoscut că le cunoaște personal pe câteva dintre femeile cu care a fost înșelată.

Experta de modă Evelina Khromchenko a criticat hainele prea strălucitoare și cu prea mult print din dulapul protagonistei. Specialiștii i-au ales Valeriei vestimentația potrivită, au coafat-o și au machiat-o, astfel încât aceasta arată absolut diferit de femeia care a apărut pe micile ecrane la începutul showului.

Serghei a spus că nu este soția lui atunci când a văzut-o pe Valeria, iar feciorul i-a făcut mamei o declarație de dragoste, menționând că o apreciază și o iubește. Totuși, spre finalul emisiunii bărbatul și-a cerut iertare de la soție și i-a promis că nu o să mai plângă niciodată.

Vedeți mai jos showul integral.

 

Articole asemănătoare

Back to top button