fbpx

video | „Școala trebuie să devină un loc în care fiecare copil să se simtă special”. Ce reforme în educație își propune să facă ACUM?

Își propun să investească mai mulți bani în sectorul educației, să crească salariile profesorilor și să excludă taxele care se percep ilegal pentru reparații, fondul școlii sau cărți. Sunt doar câteva dintre angajamentele pe care și le asumă blocul ACUM dacă vor ajunge la guvernare. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o conferință de presă susținută astăzi de membrii PAS și PPDA, liderii formațiunii, Maia Sandu și Andrei Năstase, au declarat că sistemul educațional este o prioritate pentru ei și că școala trebuie să devină locul în care copiii să meargă cu plăcere, iar profesorii să fie atrași să activeze pentru educarea tinerei generații.

„Școala trebuie să-i învețe pe copii noștri lucruri cu adevărat: cum să crească sănătoși și cu grijă față de mediul în care trăiesc, cum să gândească critic și să fie creativi, cum să fie rezistenți și să depășească obstacolele, cum să identifice și să valorifice oportunitățile. Școala trebuie să devină un loc în care fiecare copil să se simtă special”, a menționat Maia Sandu.

Articole asemănătoare

Back to top button