fbpx

video | Scandal pe terasa unui local din Cricova. Trei indivizi, dintre care unul mascat, au atacat cu scaune mai mulți angajați și vizitatori

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Râșcani a fost alertat prin intermediul serviciului unic 112, în noaptea de 14 iulie, precum că la terasa unui local din orașul Cricova, trei tineri agresează vizitatorii și angajații localului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Imediat la fața locului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliție și grupa operativă a Inspectoratului Râșcani, pentru stabilirea circumstanțelor. La locul faptei vizitatorii localului, cât și angajații localului, au comunicat forțelor de ordine că trei indivizi, dintre care unul cu mască pe față, fiind în stare de ebrietate, i-au agresat.

În urma altercațiilor, la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale, a fost transportat un angajat și două persoane care se aflau în localul dat. Acțiunile indivizilor au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în local, care au fost ridicate și examinate de polițiști.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de forțele de ordine indivizii au fost reținuți și conduși la inspectorat pentru audieri. Aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 24 ani și 31 ani, originari din Cricova. În cadrul acțiunilor procesual penale suspecții și-au recunoscut vinovăția. Totodată, a fost depistată și masca cu care indivizii au comis infracțiunea.

În acest context, a fost inițiată o cauză penală pentru fapta prevăzută de articolului 287 Cod Penal „Huliganism”, care conform legislației se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button