fbpx

video | Sărbătoare pentru Partidul Șor. Formațiunea a fost înregistrată în campania electorală pe circumscripția națională

Partidul Politic Șor (PP ȘOR) a fost înregistrat pe circumscripția națională la alegerile din 24 februarie curent, fiind votat cu șase voturi pro. Decizia a fost luată în cadrul ședinței ce a avut loc astăzi, de către membrii Comisiei Electorale Centrale (CEC).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta este al cincilea candidat de pe circumscripția națională, alături de PSRM, PCRM, ACUM DA PAS și PDM. Lista candidaților din partea formațiunii cuprinde 51 de reprezentanți, în fruntea listei aflându-se liderul Ilan Șor.

Menționăm că, în timpul ședinței CEC, zeci de susținători ai partidului au protestat în fața instituției care a luat decizia, cerând ca formațiunea să fe înregistrată în cursa electorală.

Amintim că cererea Partidului Politic de a fi înregistrat la alegerile curente a fost refuzată cu o săptămână în urmă, dat fiind faptul că au fost găsite anumite neconformități la dosarul depus de formațiune.

Articole asemănătoare

Back to top button