fbpx

video | „Să nu mai plângeți niciodată, nu merită bandiții lacrimile voastre”. Cum s-a prezentat Gheorghe Petic în a doua ședință de judecată din noul dosar?

Astăzi, Gheorghe Petic s-a prezentat la cea de-a doua ședință de judecată din noul dosar pe numele său. Ușile sălii au fost deschise atât pentru presă, cât și pentru apropiații învinuitului, care au venit să-l susțină și să asculte declarațiile acestuia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În timpul ședinței de judecată, Gheorghe Petic s-a ridicat să facă câteva declarații pentru jurnaliști, dar și să adreseze un mesaj șefului Penitenciarului nr.13, unde fostul polițist de frontieră își ispășește pedeapsa pentru viol.

Ajuns în fața magistraților, Petic s-a plâns că în celula în care stă s-ar fi intrat în repetate rânduri în absența lui și i-ar fi fost sustrase mai multe lucruri importante pentru el din punct de vedere spiritual. Totodată, acesta spune că de la ultima ședință de judecată cei din penitenciar nu i-ar permite să citească cărți sau ziare, deși i-ar fi rugat de mai multe ori.

„Domnule Pântea, vino în celula mea să discutăm ca de la ofițer la ofițer și dă-mi lucrurile înapoi! Lucrurile îmi sunt sustrase în mod abuziv, o fotografie cu Andrei Năstase și Maia Sandu, un calendar pentru anul 2019 a Blocului ACUM și un simbol al blocului care-mi este pus pe perete. A doua oară se intră în celulă când eu nu sunt acolo. De aceea, mă adresez domnului Pântea, șeful Penitenciarului nr.13, vină om bun în celula 120 și adu-mi bunurile, care nu-ți aparțin!”, a declarat Petic.

De asemenea, acesta a ținut să menționeze că în penitenciarul în care își ispășește pedeapsa ar fi izolat complet de tot ce se întâmplă în afară.

„În Penitenciarul Nr. 13 se distrug vieți și se distrug sorți. Sunt izolat de cărți, ziare și nici măcar nu mi se permite să mă uit printre ușă cine trece pe coridor. Le cer de câteva săptămâni să-mi dea măcar ceva să citesc”, a mai adăugat Gheorghe Petic.

De asemenea, spre finalul mesajului, fostul polițist de frontieră s-a apropiat de soția sa pe care a încurajat-o și i-a spus să nu mai plângă și să nu se chinuie, promițându-i că el va lupta până la capăt. Totodată, Gheorghe Petic s-a adresat lui Vlad Plahotniuc și lui Alexandru Jîzdan, transmițându-le că el va scoate totul la iveală când va ieși din închisoare.

Amintim că un nou dosar a fost deschis pe numele fostului polițist de frontieră, Gheorghe Petic, în care este acuzat de huliganism. Dacă acesta va fi găsit vinovat, la pedeapsa pe care deja o ispășește ar mai putea fi adăugați încă șapte ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button