fbpx

video | Real Madrid – Chelsea Londra 2-0: Spaniolii, aproape de calificarea în semifinalele Ligii Campionilor

Real Madrid a obţinut un avantaj important pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor după o victorie confortabilă, miercuri seara, cu 2-0 în faţa lui Chelsea, în prima manşă a sferturilor de finală, jucată pe Santiago Bernabeu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Los Blancos au fost confortabil la conducere în marea majoritate a meciului şi ar fi putut înscrie cu uşurinţă mai mult de două goluri. Karim Benzema a deschis scorul în prima repriză, iar Marco Asensio a finalizat pentru 2-0, după pauză, după ce Ben Chilwell a primit roşu direct, în minutul 59, pentru un fault asupra lui Rodrygo, scrie Mediafax.

Chelsea s-a concentrat pe contraatac încă de la început, iar Joao Felix a pătruns ofensiv şi a ajuns în situaţie de unu la unu după doar 90 de secunde, dar a fost urmărit de Eder Militao şi nu l-a putut învinge pe Thibaut Courtois.

Alb-albaştrii au fost solizi şi în defensivă, însă în minutul 20 Dani Carvajal a jucat pentru Vinicius Junior, cu un lob în spatele defensivei engleze, iar şutul acestuia, respins cu palma, a ajuns la Benzema, care a finalizat simplu.

Apoi, în 10 oameni, Chelsea a mai rezistat doar până în minutul 74, când după un corner rapid mingea a ajuns la Asensio, care a şutat din prima de la marginea careului, pentru 2-0.

Returul se joacă marţea viitoare pe Stanford Bridge, la Londra.

Articole asemănătoare

Back to top button