fbpx

video | Reacția lui Năstase după demisia lui Harunjen: „Asta nu rezolvă nimic. După el vor veni alții la fel de toxici”

După ce a aflat că Eduard Harunjen și-a dat demisia din funcția de procuror general, Ministrul Afacerilor Interne a venit cu o reacție. Declarațiile acestuia au fost făcute în cadrul unui live pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Mă găsește acest moment important pentru noi toți – demisia procurorului criminal Harunjen – într-un avion. Trebuie să vă spun că trocul care s-a produs astăzi la CSP, între Harunjen și o majoritate de oameni răi din cadrul acestui consiliu, este criminal. Am insistat ieri ca Harunjen să demisioneze și într-un final acesta a făcut-o. Dar înainte de asta, el a făcut un troc criminal cu indivizi din cadrul CSP, care de frica că vor fi ei următorii au decis să respingă sesizarea mea de punere sub urmărire penală a lui Harunjen. În spatele trocului de astăzi stă Plahotniuc și anturajul său, care încă se opune schimbării.

Demisia lui Harunjen nu rezolvă nimic. Pentru că după el va veni un Igor Popa, un Roșioru sau alții, care să știți că sunt la fel de toxici. Instituția trebuie reformată din temelii și să fie aduși pe banca acuzaților toți criminalii”, a susținut Năstase.

Amintim că, în urmă cu puțin timp în urmă, Eduard Harunjen și-a anunțat demisia din funcția de procuror general. Decizia vine chiar în momentul când și membrii CSP au anunțat că vor începe pe numele lui o urmărire penală, dar și după ce, pe 9 iulie curent, Parlamentul a hotărât ca acesta a fost angajat cu încălcări ale legii. Decretul de concediere al lui Harunjen a fost semnat de curând de Igor Dodon.

Articole asemănătoare

Back to top button