fbpx

video | Rămâne de neînvins. Un maratonist italian nu a putut depăși recordul stabilit de Dmitri Voloșin

Italianul Paulo Venturini a recunoscut, în cadrul unei conferințe de presă, că nu a reușit să atingă reușita sportivului moldovean care a a alergat 50 de km la -60 de grade Celsius.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aproape o oră italianul a povestit în fața jurnaliștilor cum s-a pregătit pentru această cursă, cum și-a ales echipamentul și cum a reușit să reziste în cel mai rece punct al Terrei. De asemenea, Venturini și-a numit maratonul ca fiind un record mondial, până când jurnaliștii nu i-au amintit despre faptul că acum câteva zile în urmă moldoveanul Dmitri Voloshin a reușit o performanță mai mare, alergând o distanță mai lungă în condițiile în care temperatura era cu 10 grade Celsius mai joasă.

Însă nereușita nu l-a demoralizat pe italian, acesta menționând că recordul stabilit de Voloshin mereu poate fi bătut, scrie presa rusească.

„Eram la Omyakon când colegul meu moldovean a anunțat despre recordul său. Desigur, nu voi pune la îndoială reușitele sale, luând în considerare că mereu pot fi depășite”, a declarat Paolo Venturini.

Amintim că omul de afaceri Dmitri Voloshin a reușit să parcurgă 50 de kilometri în cel mai rece loc de pe planetă. Fondatorul Simpals a alergat la -60 de grade Celsius pentru a o ajuta pe Eva, o fetiță care suferă de paralizie cerebrală.

Articole asemănătoare

Back to top button